Μαρί Κυριακού: Νέο βιβλίο «Μάικ ο Φασολάκης – Κόντρες με τον Αρακά»

Η Μαρί Κυριακού και ο ηθοποιός Άρης Πλασκασοβίτης, έκαναν την πρώτη τους εγγραφή στο στούντιο για το νέο βιβλίο της συγγραφέα, Μάικ ο Φασολάκης: « ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ».

d93ccb1c-acee-44fb-b422-d24b528aa192

Ο Άρης Πλασκασοβίτης θα υποδυθεί τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών στη νέα θεατρική παράσταση που θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και που έχει τίτλο: «ΜΑΙΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ- ΤΟ ΠΑΡΤΥ!», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Στο στούντιο εκφώνησαν μαζί το σποτ που θα μεταδίδεται για το καινούργιο βιβλίο της, το οποίο  θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο.

Πρόκειται για ένα βιβλίο διασκεδαστικό, με χιούμορ, με χαριτωμένες παιδικές κόντρες αλλά και έναν καινούργιο ήρωα …τον Μπάμπη τον Αρακά!

Το βιβλίο εκδίδεται από τις εκδόσεις Ψυχογιός, σε εικονογράφηση Λήδας Βαρβαρούση και δώρο το DVD με την αφήγηση της Μαρί Κυριακού.

 

www.greekaffair.gr  

http://bit.ly/1Nat522

Δείτε επίσης τα εξής:

45ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο από 2 έως τις 18 ... 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο από 2 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.   Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου μας προσκαλεί στο 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου, όπως...
«Δίχως ρίζες». Ένα βιβλίο για τον παρελθόν αλλά κα... "Δίχως ρίζες". Ο Σπύρος Γρατσίας επιστρέφει με ένα βιβλίο για τον παρελθόν αλλά και το μέλλον μας. Μετά τις Σκιές Αίματος, το ιστορικό μυθιστόρημά ...