Επίσημη πρεμιέρα για την ταινία «Μία Ανάσα»

Το Embassy Novacinema Odeon φιλοξένησε χθες την πρώτη επίσημη προβολή στην Αθήνα της ταινίας «Μία Ανάσα» του Κρίστιαν Τσούμπερτ, γιορτάζοντας με τρόπο κινηματογραφικό την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Μερικοί από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας, ειδικοί καλεσμένοι, καθώς και πολλοί απλοί σινεφίλ παρακολούθησαν την μεγάλη ελληνογερμανική συμπαραγωγή, την οποία και καταχειροκρότησαν για την δυνατή, γεμάτη ανατροπές ιστορία της και τις εξαιρετικές ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστριών της.

Στην προβολή παραβρέθηκαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Ακύλας Καραζήσης και Πηνελόπη Σεργουνιώτη, καθώς και μέλη του συνεργείου, ενώ ο σκηνοθέτης Κρίστιαν Τσούμπερτ μίλησε στους θεατές μέσω ενός σύντομου βίντεο, στο οποίο εξέφρασε την λύπη του που δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Αθήνα, τόνισε πόσο σημαντική είναι η ταινία για αυτόν και μίλησε για την όμορφη εμπειρία των γυρισμάτων στην χώρα μας. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και άλλα πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως η Ράνια Σχίζα, ο Αργύρης Πανταζάρας (ο οποίος μόλις βραβεύθηκε με το βραβείο Χορν), ο Γιάννης Νιάρρος, ο Κωνσταντίνος Ελματζίογλου και η Ηώ Πάσχου, μεταξύ άλλων.

 

www.greekaffair.gr

http://bit.ly/1NatoKj

Δείτε επίσης τα εξής:

Το Παιχνίδι της σκιάς στον Πολυχώρο Πολιτισμού «δι... Ο Γρηγόρης, λάτρης των ανθρώπινων ιστοριών και δάσκαλος υποκριτικής, είναι ένας σύγχρονος Δον Κιχώτης. Κάπου σε κάποια συνοικία του Πειραιά, προσπαθεί...
Με ελληνικό χρώμα το φεστιβάλ Καννών... Δύο ελληνικές συμπαραγωγές συμμετέχουν στο 69ο Φεστιβάλ των Καννών... Δύο είναι τελικά οι ευχάριστες ειδήσεις που έφθασαν από τις Κάννες, με την ανακ...