Αριστεία βραβεία: Στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων

Αριστεία βραβεία για τους επιτυχόντες μαθητές που περασαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ .

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, στις 7.00μ.μ.  η Τοπική Κοινότητα Μεγάλων Καλυβίων, διοργανώνει την βραδιά των Αριστείων, στο Δημαρχείο Μ. Καλυβίων όπου θα βραβεύσει μαθητές με της μεγαλύτερες αλλά και καλύτερες επιδόσεις  που πέτυχαν στα μαθήματα τους και συγχρόνως κατάφεραν να πετύχουν το σκοπό τους και να μπουν σε κάποιο ΑΕΙ και ΤΕΙ .

Ομιλητής έκπληξη, ο Τρικαλινός φοιτητής ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ, ο οποίος θα μιλήσει για την νεανική επιχειρηματικότητα και την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στη γεωργία.

Το Τοπικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος Χρήστος Σκούφας και τα μέλη, Νίκος Αργύρης και Κοσμάς Καραλής σας προσκαλούν σ΄ αυτή την εκδήλωση που τιμά τις προσπάθειες των νέων των Μεγάλων Καλυβίων.

 

 

http://bit.ly/2isC9ud

Δείτε επίσης τα εξής:

Master class υψηλού επιπέδου υπό την διεύθυνση του... Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων είναι στην ευχάριστο θέση να ανακοινώσει την εκτέλεση του πρώτου master class υψηλού επιπέδου υπό την διεύθυνση...
Συναυλία ενάντια στο BULLYING .Το greekaffair.gr- ... www.greekaffair.gr «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλεί την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 και ώρα 13:00 στο Pantheon Theater (αίθουσα Coven) σε Συνέντευξη Τύ...