Έκδήλωση: Είκοσι χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Εκδήλωση: Είκοσι χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο Χυτήριο.

aliki_

Με την ευκαιρία της επετείου των 3 χρόνων της εκπομπής Daily TV και του radio .gr του Βασίλη Σαμαριτάκη και τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο της  Άλικης Βουγιουκλάκη, θα γίνει μεγάλη εκδήλωση στο Θέατρο «Χυτήριο»  Ιεράς οδού 44 την Τρίτη  27-9 2016 και ώρα 9 μμ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ προαιρετική θα είναι η συνεισφορά για τη σωτηρία και την ενίσχυση των σκοπών του Τ.Α.Σ.Ε.Η (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών)

Θα τιμηθούν οι ηθοποιοί: Σπύρος Φωκάς, Ευαγγελία Σαμιωτάκη, Τάκης Χρυσικάκος και ο Στέλιος Μάινας. Το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης θα καλύψει η ορχήστρα του Δήμου Μυτιλήνης, ενώ στο τραγούδι θα συμμετέχουν ο Μάκης Ψαραδέλης, η Δέσποινα Τσολάκη, η Μαριαλένα Οικονομίδου και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

http://bit.ly/2cHYuPI

Δείτε επίσης τα εξής:

O Eτήσιος χορός της www.greekaffair.gr Το Διοικητικό Συμβούλιο της << Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών η Δήμητρα>>  σας προσκαλεί στην εκδήλωση  (χορός -συνεστίαση ) ...
Η καρδιά του φετινού Καρνάβαλου χτυπάει στα Μεγάλα... Τριήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Μεγάλων Καλυβίων με τη συνεργασία του Ε.Λ.Ο.Κ. και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικο...