Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά αγκαλιάζει τα παιδιά

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση,  ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά, ανοίγει τις κοινωνικές του δραστηριότητες για το 2016 ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά,  στην οποία συμμετέχει και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Έτσι, Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 11:00 το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα ανοίξει τις πόρτες του στα παιδιά που μέχρι τώρα δεν μπόρεσαν να επισκεφτούν την παιδική σκηνή του και θα δώσει μια παράσταση του έργου του Λέοντος  Τολστόι «Πόση Γη Χρειάζεται ο Άνθρωπος»,  με την ευγενική υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  που θα μοιράσει δώρα στα παιδάκια.

Σημαντικοί φίλοι από τον χώρο του Πολιτισμού και της Πολιτικής θα έρθουν να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά και τα μέλη του ΙΣΠ την παράσταση,  για να χαρούν μαζί τους,  αλλά και να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο την ευρύτερη προσπάθεια ανακούφισης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων .

 

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΠΛΑΤΑΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                      ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗ

 

http://bit.ly/1ShNCTQ

Δείτε επίσης τα εξής:

Aπονεμήθηκαν τα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών για τ... Τα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών για το 2014 απονεμήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου στην καθιερωμένη ετήσια πανηγυρική συνεδρία του ανώτ...
1ο Street Music Fest. 2016 – Τρίτη 10/5: 7μ.... Την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 η πλατεία της Νέας Σμύρνης υποδέχεται και φιλοξενεί το 1ο Street Music Fest. Ο Σπύρος Μερκούρης, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του...