Η καρδιά του φετινού Καρνάβαλου χτυπάει στα Μεγάλα Καλύβια.

Τριήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Μεγάλων Καλυβίων με τη συνεργασία του Ε.Λ.Ο.Κ. και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 6.μ.μ. , στο Δημαρχείο Μ. Καλυβίων                                 

Πάρτι μασκέ από το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου με dj , κλόουν, face painting, φαγητό, χορό εκπλήξεις και δώρα. Είσοδος 2 ευρώ.

Την Κυριακή της Αποκριάς  στις 3.00μ.μ. από τη Δημοτική κοινότητα και τους επαγγελματίες των Καλυβίων μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, με πολύ κέφι, γέλιο και τη συμμετοχή του θεατρικού εργαστηρίου με ένα σκετς έκπληξη.

karagounikos-gamos-greekaffair.gr

 

Καθαρά Δευτέρα στις 2.30μ.μ., ο Ε.Λ.Ο.Κ. πιστός στο ραντεβού του, διοργανώνει φέτος τον μεγαλύτερο Καραγκούνικο γάμο των τελευταίων ετών, με ζωντανή ορχήστρα και την πατροπαράδοτη φασολάδα.

Η καρδιά του φετινού Καρνάβαλου χτυπάει στα Μεγάλα Καλύβια.

www.greekaffair.gr

http://bit.ly/1NatDVP

Δείτε επίσης τα εξής:

4ο Χριστουγεννιάτικο Gala για το πρώην Βασιλικό Κτ... Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου για τέταρτη συνεχή χρονιά οργανώνει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μουσικό γκαλά, με στόχο την ενίσχυση του Ταμείου Μελ...
Η Victoria Hislop στην Αθήνα, σε μια βραδιά έκπληξ... Απολαύστε τη Victoria Hislop σε μια ομιλία της σχετικά με τη σπουδαιότητα του βιβλίου και τη λογοτεχνία του σήμερα. Μαζί της θα είναι η Αστερόπη Λαζα...