Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  που έκοψε την Κυριακή το πρωί 17/1/2016 στα γραφεία της  η Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών «ΔΗΜΗΤΡΑ»

DSCN1323 (2)

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος : Πατρίκαλος Θεόδωρος καλοσώρισαν τα μέλη  και τους φίλους που παραβρέθηκαν εκεί.

Το παρόν στην κοπή της πίτας έδωσε και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μεγ. Καλυβιών  κος Χρήστος Σκούφας  όπου με την σειρά ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη  της  Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών «ΔΗΜΗΤΡΑ»

DSCN1328

Επίσης να πούμε ότι η τυχερή που κέρδισε το  φλουρί της πίτας ήταν η κ. Κική Παπαντώνη .

DSCN1334

Πλούσιος ήταν και ο μπουφές  που πρόσφερε η  Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών «ΔΗΜΗΤΡΑ» και το δοκίμασαν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί , ενώ το κρασί και το τσίπουρο έρεε άφθονο  ..

Τέλος  να πούμε οπως κάθε χρονιά ετσι και φέτος  την πίτα της   Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτών «ΔΗΜΗΤΡΑ»  την πρόσφερε  το ζαχαραπλαστείο  του Ευθύμιου Χαχάμη .

Το greekaffair.gr εύχεται στο  ΔΣ και τον πρόεδρο καλή χρονιά  υγειά ,αγάπη ,  και πάντα επιτυχίες ….

Ρεπορταζ – Κυριάκος Τσικορδάνος

http://bit.ly/25OWtq3

Δείτε επίσης τα εξής:

Αφιέρωμα στον Τάσο Λειβαδίτη από τον Ιανό!... Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ιανός, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» θα παρουσιάσει  αποσπάσματα από επτά  κύκλους τραγουδιών του Μ...
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΗΣ... Για δεύτερη συνεχή χρονιά η αρχιτεκτονική εταιρείαCFCOMPANY διοργανώνει σειρά ομιλιών με βασικό θεματικό άξονα την Πόλη και την Αρχιτεκτονική. Στην...