Η Άνωση και το τέρας της Σία Φαράκη

 Το θεατρικό εργαστήρι της  <<Σία Φαράκη>>και ο  Ε.Λ.Ο.Κ. παρουσιάζουν  δύο έργα «Η Άνωση και το τέρας»  και το  Δικαστήριο ζώων.

DSC_0012 (1)

 

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 8μ.μ. στο Δημαρχείο Μεγάλων Καλυβίων θα παρουσιαστούν δύο έργα. Το μικρό τμήμα με παιδιά από νήπια μέχρι Β΄ Δημοτικού παρουσιάζουν το οικολογικό παραμύθι << Η Άνωση και το τέρας>> και το μεσαίο τμήμα με παιδιά από Γ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού παρουσιάζει την κωμωδία << Δικαστήριο ζώων >>.

Αλλά οι παραστάσεις του εργαστηρίου δεν σταματάνε εδώ. Θα ξαναπαιχτεί το έργο του εφηβικού τμήματος << Ένας φτωχός θα μας σώσει >> και έρχεται σύντομα η παράσταση των ενηλίκων με μια κωμωδία έκπληξη.

 

www.greekaffair.gr               

http://bit.ly/1Y5dPLO

Δείτε επίσης τα εξής:

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 11 Θεατροποιημένα Τραγούδια... ένα έργο του Θανάση Σάλτα, με μουσική της Πηγής Λυκούδη Από 1η Φεβρουαρίου κάθε Κυριακή  στις 19:30 για 8 μόνο παραστάσεις Ο συγγραφέας Θανάσης Σάλτ...
O Πολυχώρος Vault παρουσιάζει την παράσταση “Σε θέ... Μια ιστορία απαγορευμένου έρωτα  σε κείμενο και σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου O Πολυχώρος Vault παρουσιάζει την παράσταση “Σε θέλω Speedy!”, μια ιστο...