ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ

Το θεατρικό εργαστήρι «Μάνος Κατράκης», είναι ένας νέος θεατρικός χώρος που δημιουργήθηκε από το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου με καλλιτεχνική Διεύθυνση του Ζαχαρία Αγγελάκου και ξεκίνησε τη λειτουργία του με πολλαπλές δραστηριότητες.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μάνος Κατράκης στεγάζεται στο Μόντε Σμιθ – Διαγοριδών 413. Είναι ένας χώρος αμφιθεατρικός, με χωρητικότα 70 θέσεων και με άνετο πάργκινγκ.

Ο χώρος αυτός θα φιλοξενεί θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, ποιητικές βραδιές και γενικότερα δραστηριότητες που αφορούν το λόγο και την τέχνη.

Παράλληλα θα λειτουργήσει Σχολή θεάτρου (Θεατρικό Εργαστήρι) από 1 Νοεμβρίου 2015 που θα διδάσκονται : Υποκριτική, Αγωγή θεατρικού λόγου, Ανάλυση κειμένων, Ορθοφωνία, Αυτοσχεδιασμός, Κινησιολογία και Μουσική .

Το εργαστήρι θα λειτουργεί 3 φορές την εβδομάδα (απο 4 ώρες).

Κόστος εγγραφής : 20,00 €

Κόστος μηνιαίας συμμετοχής: 40, 00 €

Πληροφορίες : 6977 601 660

Δήλωση συμμετοχής : notiouaigaiou@gmail.com

(ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΗΛΙΚΙΑ/ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)

 

http://bit.ly/1qbWV11

Δείτε επίσης τα εξής:

«Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης» για δεύτερη χρονιά σ... "Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτη" για δεύτερη χρονιά στον Πολυχώρο Vault.   Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την μουσική παράσ...
«ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ» στο θέατρο ELIART... ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ της Τάνιας Χαροκόπου σε σκηνοθεσία Κώστα Ζέκου στο θέατρο ELIART από Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 και για 15 μόνο παραστάσεις &n...