Ηλίας Βρεττός «Μια Ιστορία»

Ηλίας Βρεττός  <<Μια Ιστορία>>

Το τραγούδι της Ημέρας στο Greekaffair.gr Ηλίας Βρεττός <<Μια Ιστορία>>

Ο Ηλίας Βρεττός κυκλοφορεί τη νέα του επιτυχία σε νέα δισκογραφική στέγη και «Μια Ιστορία» καινούργια ξεκινά…..

Το νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττού «Μια Ιστορία», σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους του Λάμπρου Κωνσταντάρα και του Νίκου Σουλιώτη, κυκλοφορεί από τη Panik Platinum, τη νέα δισκογραφική του οικογένεια και το μέλλον φαντάζει λαμπερό!

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού υπογράφει ο Sherif Franchis και «Μια Ιστορία» ταξιδιού και αγάπης ξεδιπλώνεται. Με αρωγό στο μαγικό ταξίδι αυτό, τη Celestyal Cruises, ο Ηλίας Βρεττός, αποκλειστικά ντυμένος με ρούχα Stefan, μας ξεναγεί στην Ελλάδα με τον πιο μουσικό τρόπο!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της 3 ήμερης κρουαζιέρας εν πλω στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia καθώς και σε Μύκονο, Κουσάντασι, Σάμο, Πάτμο, Ηράκλειο και Σαντορίνη! Ένα βίντεο κλιπ πραγματική υπερπαραγωγή με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου!

Ηλίας Βρεττός – Μια Ιστορία
Μουσική : Κωνσταντίνος Παντζής
Στίχοι : Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Σουλιώτης

Σκηνοθεσία : Serif Francis
Διεύθυνση Φωτογραφίας : Γιάννης Φώτου
Aerial Cinematography : Hexateam.gr Χρήστος Γιατράκος
Εταιρία Παραγωγής : Crystalview

http://bit.ly/28LnDZ7

Δείτε επίσης τα εξής:

«Αντίθετα στο ρεύμα» Μιχάλης Εμιρλής νέο single... Ο Μιχάλης Εμιρλής πάει "Αντίθετα στο ρεύμα" Ο  Μιχάλης Εμιρλής, ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής ποπ μουσικής, μετά το «Το εγώ να ...
Πασχάλης Τερζής παρουσίαση Νέου CD – Ό,τι κι... Ο Πασχάλης Τερζής, ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής, μετά από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας, παρουσίασε τον νέο του δίσκο με τίτλο «Ό,τι κι αν ...