Greek Fashion Showroom

greek-fashion-showroom

Greek Fashion Showroom σεβόμαστε τα ελληνικά προϊόντα και στηρίζουμε το ελληνικό εμπόριο.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η ελληνική εταιρεία GFS (Greek Fashion Showroom) δημιουργήθηκε για την ανάδειξη των Ελλήνων σχεδιαστών και των ελληνικών βιοτεχνιών προς τις επιχειρήσεις ενδύματος – υποδήματος και αξεσουάρ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Στόχος της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως θεσμός το event του δειγματισμού που θα διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο στην Αθήνα για την ανερχόμενη Collection, προς τις επιχειρήσεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Η GFS θα δημιουργήσει σύλλογο που θα υποστηρίζει έμπρακτα την ελληνική επιχειρηματικότητα ενώ παράλληλα θα εξυπηρετεί με Showroom άμεσα όλους τους επιχειρηματίες. Στα πλαίσια της GFS θα υποστηρίξουμε το Σύλλογο καρκινοπαθών εθελοντών φίλων και ιατρών – Κ.Ε.Φ.Ι., για τους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τον καρκίνο και λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών υποφέρουν χωρίς δυνατότητα περίθαλψης.
Πιστεύουμε στην ανάδειξη της σωστής ομαδικότητας, επειδή η χώρα μας ξεκίνησε τη Βιοτεχνία, επειδή η χώρα μας έχει καταξιωμένους επαγγελματίες με όραμα και δημιουργία. Επειδή πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της Πατρίδας μας. Επειδή σεβόμαστε τα ελληνικά προϊόντα και στηρίζουμε το ελληνικό εμπόριο. Επειδή θεωρούμε ότι οι πρωτοβουλίες μας, εκτός των άλλων, θα δώσουν ώθηση στον τουρισμό, που είναι ο πυλώνας της οικονομίας της χώρας. Και με πίστη σε μια ενωμένη Ελλάδα και τους δικούς της ανθρώπους. Υποστηρίζουμε Ελλάδα. Πιστεύουμε στη δύναμη της ένωσής μας και γι αυτό ζητάμε τη δική σας υποστήριξη.

Με τιμή,

Κακιούζη Λαμπρινή
Υπεύθυνη Συντονισμού GFS
Facebook: facebook.com/greekfashionshowroom
E-mail: contact@greekfs.gr

http://bit.ly/1NatfGO

Δείτε επίσης τα εξής:

Tα 25 μυστικά που πρέπει να γνωρίζει καλά μια γυνα... Η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει ένας άντρας πάνω σε αυτήν. Οι γυναίκες το γνωρίζουν καλά αυτό, για αυτ...
Σπιτικές μάσκες και πείτε αντίο στις ρυτίδες... Σπιτικές μάσκες και πείτε αντίο στις ρυτίδες.   «Ποτέ μη βάζεις στο πρόσωπό σου κάτι που δεν μπορείς να ...φας», λέει η διαχρονική συμβουλή. ...