Η καλλωπιστική ελιά στη διακόσμηση του σπιτιού σου

ελιά

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης από μία καλλωπιστική ελιά! Αυτό το πανέμορφο δέντρο που θυμίζει και μυρίζει Ελλάδα δεν είναι τυχαίο που το βρίσκεις παντού.

Ελλάδα

Μπορεί να αποτελέσει από concept στη διακόσμηση ενός καλοκαιρινού γάμου, μέχρι και διακοσμητική πινελιά σε καταστήματα ενδυμάτων. Ή μάλλον, όχι ακριβώς διακοσμητική πινελιά, αφού όπου και να το εντάξεις θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα γίνει ο πρωταγωνιστής.

Τα ελαιόδεντρα είναι μία διαχρονική τάση διακόσμησης και το φετινό καλοκαίρι συνεχίζει να πρωτοστατεί. Η αίγλη και η πολυτέλεια που προσφέρει αυτό το δέντρο είναι αστείρευτη, ενώ η αριστοκρατική πινελιά που δίνει στον χώρο δεν συγκρίνεται. Αποπνέει ηρεμία, θετική ενέργεια και μία περίεργη γαλήνη! Ξέρει καλά να κερδίζει έδαφος σε όποιον χώρο του σπιτιού σου κι αν την τοποθετήσεις, αφού ταιριάζει ιδανικά με κάθε στυλ διακόσμησης.

Σύγχρονο ή παραδοσιακό ό,τι διακόσμηση κι αν έχεις επιλέξει για τους πιο προσωπικούς σου χώρους ένα ελαιόδεντρο σίγουρα μπορεί να σταθεί παντού και να δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον χώρο και άρωμα από Μεσόγειο. Τόλμησε την καλλωπιστική ελιά στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

http://bit.ly/2941s0G

Δείτε επίσης τα εξής:

Σε στυλ βιομηχανικό Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε υπό ποιες συνθήκες προέκυψαν οι βιομηχανικοί χώροι και πώς περίπου μοιάζουν.Ψηλοτάβανοι, με μεγάλα ανοίγματα και μεταλλικο...
Εναλλακτικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις... Η ώρα για το στόλισμα του δέντρου πλησιάζει.Αν έχετε βαρεθεί το συνηθισμένο έλατο, αν θέλετε μια αλλαγή για φέτος ή αν απλά ανήκετε σε κείνους που προ...