Μάγεψε την Ευρώπη ομάδα του F-16 «ΖΕΥΣ» (Εικόνες και βίντεο)

ΖΕΥΣ F-16

Εντυπωσίασε ο «ΖΕΥΣ» στο «Danish Airshow 2016» και στο «Belgian Air Force Days» (ΒΙΝΤΕΟ).

H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» συμμετείχε σε αεροπορικές επιδείξεις σε Δανία και Βέλγιο.Το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα εικόνες και βίντεο από τις επιδείξεις της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» στο «Danish Airshow 2016», το οποίο διεξήχθη στην αεροπορική βάση Skrydstrupn της Δανίας.«Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» συμμετείχε στο «Danish Air Show 2016»», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΑ.

«Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, η Ομάδα συμμετείχε στην αεροπορική επίδειξη «Belgian Air Force Days», η οποία διεξήχθη στην αεροπορική βάση Florennes του Βελγίου,» επισημαίνει επίσης η ανακοίνωση.

«Στο Βέλγιο η Ομάδα παρουσίασε το νέο πρόγραμμα επίδειξης, για το οποίο απέσπασε από τους Άγγλους αξιολογητές του «Royal International Air Tattoο» τα ευμενή σχόλιά τους, ως μια από τις πιο επαγγελματικές και άρτιες εμφανίσεις» τελειώνει η ανακοίνωση.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο:

2016-07-06-zeus-0087-600x399-2 zeus zeus (2) zeus (1)

 

 

http://bit.ly/29uYu5w

Δείτε επίσης τα εξής:

Ελληνίδα στην NASA στους καλύτερους επιστήμονες υγ... H Ελένη Αντωνιάδου είναι συν-ιδρυτής της εταιρείας Transplants Without Donors και ερευνήτρια στο τμήμα Βιοεπιστημών της NASA. Ασχολείται με τις νανοε...
Ανακάλυψη: Κρητικοί ταξίδευαν στον Ατλαντικό πριν ... Σημαντική ανακάλυψη αποδεικνύει ότι οι Κρητικοί ταξίδευαν στον Ατλαντικό πριν 4000 χρόνια! Σε μια ανακάλυψη, που πιθανότατα θα ξαναγράψει σελίδες της...