Στην Αυστραλία για σειρά διαλέξεων ο εξυπνότερος Έλληνας

Στην Αυστραλία για σειρά διαλέξεων ο εξυπνότερος Έλληνας.

Στην Αυστραλία βρίσκεται για σειρά ομιλιών και επαφών, ο Καθηγητής Νίκος Λυγερός, ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης και ένας από τους 50 πιο έξυπνους ανθρώπους στον κόσμο, όπως αναφέρεται.Περισσότερα ακούμε στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Θέμη Καλλό.

lygeros

Ο ερχομός του Νίκου Λυγερού στην Αυστραλία γίνεται με πρωτοβουλία Ομογενών, παροικιακών φορέων καθώς και της Επιτροπής Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Θηλέων St George στο προάστιο Kogarah του Σύδνεϋ.

Ο κ. Λυγερός έφθασε χθες βράδυ και σχεδόν κάθε ημέρα, στις περίπου δύο εβδομάδες που θα διαρκέσει η περιοδεία του, το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τουλάχιστον μια ομιλία σε παροικιακούς οργανισμούς και πανεπιστήμια στην Μελβούρνη και το Σύδνεϋ.

Θα μιλήσει για θέματα όπως «Η τέχνη της Στρατηγικής», «η συνέχεια του βυζαντινού πνεύματος», «η Γενοκτονία των Ποντίων», «η διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας», «η αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου», και άλλα.

clipart-eyes-blue-eyes-png-kKCxj4-clipart  Το Διαβάσανε… 353

http://bit.ly/1O4fsYo

Δείτε επίσης τα εξής:

Στις Κάννες πρόεδρος ο Ελληνοαυστραλός George Mill... Ο Ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης, George Miller, ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο πρόεδρος του 69ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Ο σκηνοθέτης διανύει...
Oμογενής στις ΗΠΑ διδάσκει εθελοντικά πάνω από 40 ... Το δικό της λιθαράκι στη διατήρηση της “φλόγας” του ελληνισμού στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ βάζει η ομογενής Ιωάννα Καζόγλη, η οποία, όπως γράφει η εφημερί...