Συνάντηση Παυλόπουλου με Μπαχ και ραντεβού στην αρχαία Ολυμπία

Συνάντηση-Παυλόπουλου-αρχαία-Ολυμπία
Ο Σπύρος Καπράλος (από αριστερά) μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Τόμας Μπαχ

Συνάντηση Παυλόπουλου με Μπαχ και ραντεβού στην αρχαία Ολυμπία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνάντησε τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, στο Ολυμπιακό Μουσείο της Λωζάνης.

Συνάντηση-Παυλόπουλου-αρχαία-Ολυμπία

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα Ολυμπιακού και αθλητικού ενδιαφέροντος ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα των προσφύγων, με όλους τους παριστάμενους να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να αντιμετωπιστεί το δράμα αυτών των ανθρώπων που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για μία πιο ειρηνική και καλύτερη ζωή.

Ο Τόμας Μπαχ εξήρε για μία ακόμα φορά το έργο της ΕΟΕ ενώ επισήμανε και τις προσπάθειες που έχει κάνει, βοηθώντας τους πρόσφυγες στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας του Ελαιώνα, το οποίο είχε επισκεφτεί στα τέλη Ιανουαρίου.

http://bit.ly/1W2muOc

Δείτε επίσης τα εξής:

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Άννα Κορακάκη... Έγραψε ιστορία η Χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη καθώς μετά το 1912 έγινε η δεύτερη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά δύο μετάλλια σε μια Ολυμπιάδα. Η Χ...
Παγκόσμιο Ρεκόρ στην Κολύμβηση ΑμεΑ από τον Μιχαλε... Δεν έχει προλάβει να συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας του αλλά καταρρίπτει το ένα παγκόσμιο ρεκόρ πίσω από το άλλο, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης. Στο...