Γάβρος Λαδορίγανη του Γιώργου Τσελεμεντέ

Γάβρος Λαδορίγανη του Γιώργου Τσελεμεντέ

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλένουμε το γαύρο και του αφαιρούμε την κοιλιά του. Τον απλώνουμε σε ένα ταψί τον αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε όλα τα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε από επάνω την ρίγανη να πάει παντού. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα από επάνω ο γαύρος μας.

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΓΑΥΡΟ

1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ ΑΡΕΤΣΙΝΩΤΟ

ΡΙΓΑΝΗ (ΑΡΚΕΤΗ)

http://bit.ly/292ZkWQ

Δείτε επίσης τα εξής:

Πατατομπιφτέκια : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ... Υλικά : 1 κιλό πατάτες , 350- 400 γραμμάρια μανιτάρια , 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο , 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι , αλάτι. Εκτέλεση : Σε ένα τη...
Τούρτα τυριών με ντάκο: Από τον Σεφ Δημήτρη Πλουμι... ΥΛΙΚΑ 1 Ντακο 100γρ ανθότυρο 50 γρ φέτα 50γρ κρέμα γάλακτος 20 γρ γιαούρτι Πιπέρι Δυόσμο Ρίγανη 2 Ντομάτες Μαρμελάδα 250 γρ ντομάτα ψιλοκ...