Γαρίδες Δενδρολίβανο του Γιώργου Τσελεμεντέ

Καλημέρα Φίλες και φίλοι μου σήμερα η Μαγειρική μας έχει Γαρίδες Δενδρολίβανο του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα αντικολητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά, βάζουμε τις γαρίδες τις αλατοπιπερώνουμε και τις σιγοψήνουμε γυρνώντας τες τακτικά.
Παίρνουμε το κλωνάρι δενδρολίβανου κρατάμε τα φύλλα του και τα πλένουμε καλά.
Όταν είναι έτοιμες προσθέτουμε το δενδρολίβανο και το αφήνουμε να βγάλει τα αρώματα του.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με τα βραστά λαχανικά.

ΥΛΙΚΑ:

4 ΓΑΡΙΔΕΣ

30 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

½  ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΡΕΣΚΟ

ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ( ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ)

 

http://bit.ly/24PUMp4

Δείτε επίσης τα εξής:

Μπακαλιάρος Χρόνος Εκτέλεσης: 2 ώρες Μερίδα/ες: 4-6 Βαθμός Δυσκολίας: 2   Συστατικά 1,5 κιλό μπακαλιάρο φιλέτο υγράλατο νερό λίγο αλεύρι...
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα... Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα είναι ένα παράδειγμα μεσογειακής διατροφής. Πολλές από τις διατροφικές συνήθειες της χώρας προέρχονται από τις επιταγές...