Γρανίτα φράουλα του Γιώργου Τσελεμεντέ

Γρανίτα φράουλα του Γιώργου Τσελεμεντέ

Γρανίτα φράουλα του Γιώργου Τσελεμεντέ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πολτοποιούμε τις φράουλες, αφού πριν τις πλύνουμε, τις καθαρίσουμε και τις στραγγίσουμε εντελώς. Περνάμε τον πολτό τους από ψιλό τρυπητό, τον ανακατεύουμε καλά με το νερό, τη ζάχαρη και το χυμό του λεμονιού, ρίχνουμε το μείγμα τους στην παγωτιέρα και παγώνουμε τη γρανίτα.

ΥΛΙΚΑ

7-8 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

7-8 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ (1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ) ΖΑΧΑΡΗ

50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ (4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ) ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

http://bit.ly/29sLo5H

Δείτε επίσης τα εξής:

Το πιάτο της Ημέρας : Πίτα με κιμά αρνίσιο από τον... Υλικά Για το φύλλο 750 γρ Αλεύρι 1 ποτήρι κρασιού λάδι 2κσ ξύδι 1 1/2 κούπα χλιαρό νερό 1κ γλυκού Αλάτι Για την γέμιση 500γρ κιμά Αρνίσιο 8...
Το γλυκό της εβδομάδας: Τσουρέκι με στέβια και γέμ... Το γλυκό της εβδομάδας: Τσουρέκι με στέβια και γέμιση σοκολάτας. Καλημερας σας, είμαι ο Δημήτρης Πλουμιστός ο chef του greekaffair.gr και σας παρουσι...