Καλαθάκι Λήμνου παναρισμένο με φυστίκη αιγίνης

Μελιτζάνες λαδερές με ντομάτες

Καλαθάκι Λήμνου παναρισμένο με φιστίκι αιγίνης του Γιώργου Τσελεμεντέ.

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Παίρνουμε κάθε μια φέτα τυρί και την περνάμε  αφού πρώτα την βρέξουμε από το αλεύρι μετά από το αυγό και μετά από το φυστίκι Αιγίνης. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λάδι και τηγανίζουμε την κάθε φέτα από 2 περίπου λεπτά την κάθε πλευρά.Σερβίρουμε ρίχνοντας από επάνω το θυμάρι.

ΥΛΙΚΑ

4 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΛΗΜΝΟΥ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ

1 ΑΥΓΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ

ΛΙΓΟ ΘΥΜΑΡΙ

 

www.greekaffair.gr

 

http://bit.ly/1Upj17W

Δείτε επίσης τα εξής:

Αρακάς με Μοσχαράκι του Γιώργου Τσελεμεντέ... Αρακάς με Μοσχαράκι του Γιώργου Τσελεμεντέ. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Περνάμε το κομμάτια του κρέατος από το αλεύρι  και σε μια κατσαρόλα που έχουμε ζεστά...
Κοτόπουλο Τηγανιά με πιπεριές του Γιώργου Τσελεμεν... Κοτόπουλο Τηγανιά με πιπεριές του Γιώργου Τσελεμεντέ. Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι μου σήμερα θα μαγειρέψουμε "Κοτόπουλο Τηγανιά με Πιπ...