Κολοκυθάκια και Πιπεριές στην Κατσαρόλα του Γιώργου Τσελεμεντέ

Κολοκυθάκια

Κολοκυθάκια και Πιπεριές στην Κατσαρόλα του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ξύνουμε ελαφρώς τα κολοκύθια. Τα κόβουμε στη μέση και τα αδειάζουμε. Αδειάζουμε και τις πιπεριές από τα σπόρια τους. Αλατίζουμε το εσωτερικό τους. Σε μια  λεκάνη ανακατεύουμε  τον κιμά με το ρύζι το μαϊντανό τον άνηθο το δυόσμο τις ντομάτες τριμμένες , αλάτι-πιπέρι  4-5 κουταλιές της σούπας λάδι και το νερό. Πρέπει  να είναι ένα ζουμερό μείγμα,. Γεμίζουμε τα λαχανικά μας και τα βάζουμε στην κατσαρόλα . Ρίχνουμε και τις υπόλοιπες δύο ντομάτες τριμμένες, αλάτι και πιπέρι και 3-4 κουταλιές της σούπας  λάδι. Σε 45 λεπτά με 1 ώρα το φαγητό μας είναι έτοιμο. Τρώγεται ζεστό και κρύο. Εάν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα λαχανικά και να τα γεμίσουμε όπως τομάτες μελιτζάνες.

 

ΥΛΙΚΑ

4 κολοκύθια μεγάλα

4 πιπεριές

350 γραμμάρια κιμά

250 γραμμάρια  ρύζι Καρολίνα

4 ντομάτες

Μαϊντανό- άνηθο

δυόσμο

αλάτι-πιπέρι

λάδι

1 φλιτζάνι νερό

http://bit.ly/2c1jC3f

Δείτε επίσης τα εξής:

Μίκης Θεοδωράκης στο Μέγαρο Μουσικής 24.4.2016... Ο Μίκης Θεοδωράκης έστειλε μια επιστολή στο Μέγαρο Μουσικής, με την ευκαιρία της συναυλίας με τα εμβληματικά έργα του «Ραψωδία για βαρύτονο και ορχήστ...
Η Φιλαρμονική της Ρόδου, προσφέρει μαγικές μουσικέ... Η Φιλαρμονική της Ρόδου, προσφέρει μαγικές μουσικές βραδιές. Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδη...