Κοτόπουλο με Πάπρικα του Γιώργου Τσελεμεντέ

Κοτόπουλο με Πάπρικα

Κοτόπουλο με Πάπρικα του Γιώργου Τσελεμεντέ

Γιώργου Τσελεμεντέ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Καθαρίζουμε το κοτόπουλο και αφού ρίξουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κοτόπουλο μας. Κατόπιν προσθέτουμε το κρεμμύδι την πάπρικα και το σκόρδο, αφού σοταριστούν και αυτά σβήνουμε με 1/2 φλυτζάνι νερό. Στρώνουμε απο επάνω τις πιπεριές και τις ντομάτες και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 40 -45 λεπτά. Ανακτεύουμε το αλεύρι με το γιαούρτι και περιχύνουμε το κοτόπουλο μας, αφήνουμε να πάρει μια βράση και την αποσύρουμε απο την φωτιά.

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΚΙΛΟ

3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

2 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ

2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

 

http://bit.ly/2a0JKIV

Δείτε επίσης τα εξής:

Καλαθάκι Λήμνου παναρισμένο με φυστίκη αιγίνης... Καλαθάκι Λήμνου παναρισμένο με φιστίκι αιγίνης του Γιώργου Τσελεμεντέ. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Παίρνουμε κάθε μια φέτα τυρί και την περνάμε  αφού πρ...
Μοσχάρι στιφάδο από τον Σεφ Δημήτρη Πλουμιστό... Το πιάτο της Ημέρας: Μοσχάρι στιφάδο συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί Μελίσμα από τον Σεφ Δημήτρη Πλουμιστό. Υλικά 1 κιλό μοσχάρι χτένι η ε...