ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ :Tο πιάτο της Ημέρας του Chef Γιώργο Τσελεμεντέ

ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

kremmydakia-gemista

ΥΛΙΚΑ

5 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΙΜΑΣ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟΣ

ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

ΖΑΧΑΡΗ

ΛΙΓΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ

ΛΙΓΟ ΧΥΜΟ ΤΟΜΑΤΑΣ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια , τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό και τα βράζουμε. Είναι έτοιμα όταν δεν είναι πολύ μαλακά, δηλαδή όταν <<κρατάνε>> λίγο. Αφού τα βγάλουμε απο την κατσαρόλα και κρυώσουν, τα χαράζουμε κάθετα απο  την έξω μεριά προς το κέντρο τους. Αφαιρούμε προσεκτικά τα φύλλα ένα ένα, τα γεμίζουμε με μια μικρή ποσότητα κιμά, τα τυλίγουμε να κλείσουν και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Όταν τελείωσουν τα κρεμμύδια ρίχνουμε απο επάνω αλτοπίπερο λίγη ζάχαρη και μετά την ντομάτα κονκασέ και τον συμπυκνωμένο χυμό τομάτας. Ψήνουμε στο φούρνο στη μεσαία σχάρα στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.

giorgos tselementes

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ

http://bit.ly/1qvgrGv

Δείτε επίσης τα εξής:

Μακαρόνια με Σάλτσα Σαρδέλας του Γιώργου Τσελεμεντ... Μακαρόνια με Σάλτσα Σαρδέλας του Γιώργου Τσελεμεντέ   ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Ρίχνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι μαζί με το αλεύρι και αφού π...
ΡΙΖΟΤΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ: Μια διαφορετική πρόταση από το Σ... ΥΛΙΚΑ 4-6 Άτομα 500γρ Ρύζι Αrborio η Καρολίνα 1 Κολοκύθι 1 Καρότο 1 Πιπεριά Κόκκινη και κίτρινη 1 Πρασσο 1 Κρεμμύδι Γραβιέρα κρητης Ζωμό κοτόπ...