Κότσι Χοιρινό του Γιώργου Τσελεμεντέ

Κότσι Χοιρινό

Κότσι Χοιρινό του Γιώργου Τσελεμεντέ.

Κότσι Χοιρινό του Γιώργου Τσελεμεντέ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Παίρνουμε τα κότσια τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλείφουμε με την μουστάρδα, τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ ταψί τα περιχύνουμε με την μπύρα προσθέτουμε λίγο νερό ρίχνουμε μέσα το δενδρολίβανο και τα σκόρδα και τα σκεπάζουμε πολύ καλά πρώτα με λαδόκολλά και μετά με αλουμινόχαρτο. Εαν θέλουμε μαζί με την μπύρα και το νερό ρίχνουμε και το χυμό απο τα πορτοκάλια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 2 ώρες, ανοίγουμε και γυρνάμε τα κότσια μας ξανακλείνουμε και ψήνουμε για άλλη 1 ώρα στους 180 και άλλη 1 ώρα στους 140 βαθμούς.

ΥΛΙΚΑ

2 ΚΟΤΣΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ

1/2 ΛΙΤΡΟ ΜΠΥΡΑ

ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

1 ΚΛΩΝΑΡΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 6-7 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ

http://bit.ly/1Y5a2y7

Δείτε επίσης τα εξής:

Πανσέτες στο φούρνο με πατατάκια τηγανιτά του Γι... Καλημέρα φίλες και φίλοι μου σήμερα  θα μαγειρέψουμε κάτι εύκολο και σχετικά γρήγορο,νόστιμες και  ζουμερές "Πανσέτες με τηγανιτά πατατάκια . Μια απλή...
Γαλατόπιτα από τον Γιώργο Τσελεμεντέ... Γαλατόπιτα από τον Γιώργο Τσελεμεντέ ΥΛΙΚΑ 8 ΦΛΥΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΑΛΑ ½ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ...