Μαραθοτηγανίτες Σερίφου του Γιώργου Τσελεμεντέ

Χοιρινό ροστό Νάξου

Μαραθοτηγανίτες Σερίφου του Γιώργου Τσελεμεντέ

τσελεμεντες

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε μια λεκάνη  βάζουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και τα ψιλοκομμένα υλικά και προσθέτουμε νερό ως που να γίνει ένας παχύς χυλός ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο λάδι και το αφήνουμε να κάψει, με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε απο το χυλό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Οταν είναι έτοιμο το ακουμπάμε πρώτα σε χαρτί κουζίνας και μετά σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΡΑΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΤΡΙΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

350 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΝΕΡΟ ( ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ )

ΛΑΔΙ

http://bit.ly/1WL5duI

Δείτε επίσης τα εξής:

Το πιάτο της Ημέρας : Πίτα με κιμά αρνίσιο από τον... Υλικά Για το φύλλο 750 γρ Αλεύρι 1 ποτήρι κρασιού λάδι 2κσ ξύδι 1 1/2 κούπα χλιαρό νερό 1κ γλυκού Αλάτι Για την γέμιση 500γρ κιμά Αρνίσιο 8...
Χυλοπίτες με μπουτάκια Κοτόπουλου... Χυλοπίτες με μπουτάκια Κοτόπουλου του Γιώργου Τσελεμεντέ. Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού ζυμαρικού, που παρασκευάζεται από αλεύρ...