Μπανάνα με Παγωτό του Γιώργου Τσελεμεντέ

Μπανάνα με Παγωτό

Σάββατο σήμερα και οπως κάθε Σάββατο έχουμε το γλυκό της εβδομάδας  Μπανάνα με Παγωτό .

image

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Σε ένα μπολ βάζουμε και ανακατεύουμε το αλεύρι και την μπύρα καλά για να μην μας σβολιάσει.

Παίρνουμε τις μπανάνες τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε κατά μήκος δηλαδή σε 2 κομμάτια.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και το ζεσταίνουμε αλλά όχι να κάψει πολύ.

Παίρνουμε τις μπανάνες τις παιρνάμε από το χυλό και τις τηγανίζουμε γυρνώντας τες και από τις 2 πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε και τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για στραγγίξουν καλά τα λαδιά.

Τις σερβίρουμε με το παγωτό και περιχύνουμε με την σάλτσα σοκολάτας.

ΥΛΙΚΑ:

4 ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ

½ ΜΠΥΡΑ

160 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

4 ΜΠΑΛΕΣ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

http://bit.ly/28T32Q0

Δείτε επίσης τα εξής:

ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ: Tο πιάτο της Ημέρας του Chef Γ... Αγαπητοί φίλοι καλή σας ημέρα, είμαι ο Γιώργος Τσελεμεντές ο chef, του greek affair και για σήμερα σας έχω ένα ορεκτικό λίγο διαφορετικό. ΜΙΛΦΕΙΓ Π...
Μανούρι τηγανητό με μέλι του Γιώργου Τσελεμεντέ... Μανούρι τηγανητό με μέλι του Γιώργου Τσελεμεντέ. Το μανούρι είναι παραδοσιακό Ελληνικό τυρί με την προέλευση του να χρονολογείται ήδη από τα αρχαία χ...