Μπενιέ τηγανητά του Γιώργου Τσελεμεντέ

Κοτόπουλο με Πάπρικα

Το γλυκό της εβδομάδας, Μπενιέ τηγανητά του Γιώργου Τσελεμεντέ

Μπενιέ τηγανητά

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το νερό με το αλάτι το βούτυρο και την ζάχαρη. Μόλις είναι έτοιμο να πάρει βράση ρίχνουμε όλο μαζι το αλεύρι και ανακατεύουμε γρήγορα για να μην μας σβολιάσει. Αποσύρουμε την κατσαρόλα απο την φωτιά και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και αφού ενσωματόνεται κάθε φορά το καθένα. Παίρνουμε κουταλιά κουταλιά το μείγμα μας και το τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι.

ΥΛΙΚΑ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΖΑΧΑΡΗ

150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

4 ΑΥΓΑ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

http://bit.ly/29QkIPv

Δείτε επίσης τα εξής:

Χταπόδι Ξιδάτο του Γιώργου Τσελεμεντέ... Χταπόδι Ξιδάτο του Γιώργου Τσελεμεντέ   ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Παίρνουμε το χταπόδι το πλένουμε και το καθαρίζουμε. Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα ...
Το πιάτο της Ημέρας :Λαβράκι με χόρτα από τον Σε... Υλικά 4 Λαβράκια 3κσ ελαιόλαδο 1 Πράσσο ψιλοκομμένο Σέλινο ψιλοκομμένο 1 κολοκυθάκι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 ποτήρι κρασί 400γρ σπανάκ...