Νουα μοσχάρι λεμονάτο στο φούρνο του Γιώργο Τσελεμεντέ

Κοτόπουλο στο Βάζο

Σήμερα σας μαγειρεύω κάτι ξεχωριστώ Νουα μοσχάρι λεμονάτο στο φούρνο. 

image

Υλικά 

1,5 Κιλό Νουα  Μοσχαρίσιο 

Αλάτι  Πιπέρι 

4 Κουταλιές  της Σούπας  Ελαιόλαδο  

2 Μεγάλα Λεμόνια  Κομμένα  Σε Φέτες 

Εκτέλεση 

Παίρνουμε ένα ταψί και το στρώνουμε με μια λαδόκολλα, βάζουμε μέσα το νουά το αλατοπιπερώνουμε το καλύπτουμε με τις φέτες λεμονιού προσθέτουμε το ελαιόλαδο κλείνουμε καλά την λαδόκολλα και ψήνουμε για 1 ώρα σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Αφαιρούμε την λαδόκολλα από το κρέας μας ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 200 βαθμούς και ψήνουμε ξανά για 5 λεπτά. Σερβίρουμε κόβοντας σε λεπτές φέτες.

 

http://bit.ly/1TzU6hE

Δείτε επίσης τα εξής:

Ελληνική κις λορέν Χρόνος Εκτέλεσης: 1 ώρα 20 λεπτά Μερίδα/ες: 2 Βαθμός Δυσκολίας: 1   Συστατικά 400 γρ. μπέικον (κομμάτι) 400 γρ. τυρί που λιωνει...
Χοχλίοι κοκκινιστοί από την Κρήτη!... Το πιάτο της Ημέρας: Χοχλίοι κοκκινιστοί από την Κρήτη! Συνοδευόμενο με ένα ποτηράκι "Πολίχνης Ερυθρός" από τον Σεφ Δημήτρη Πλουμιστό. Καλημέρα φίλες...