Ντοματίνια Γεμιστά με Αλμυρή Σαντιγύ Κεφαλογραβιέρας

Αλμυρή Σαντιγύ

Ντοματίνια Γεμιστά με Αλμυρή Σαντιγύ Κεφαλογραβιέρας του Γιώργου Τσελεμεντέ.

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλένουμε τα ντοματίνια και με ένα οδοντωτό μαχαίρι κόβουμε το κοτσάνι.

Με ένα πολύ μικρό κουταλάκι ή με ένα μαχαίρι παριζιέν αφαιρούμε το εσωτερικό τους και τα τοποθετούμε ανάποδα σε μία σχάρα για να στραγγίξουν.

Βάζουμε τη κρέμα γάλακτος στο μίξερ και τη χρυπάμε στη 3η ταχύτητα μέχρι να γίνει σαντιγύ. Προσθέτουμε το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο, το κεφαλοτύρι τριμμένο στο τρίφτη και τα καρυκεύματα. Ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε τη σαντιγύ τυριού σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τα ντοματίνια δινοντάς τους ταυτόχρονα και ένα ωραίο σχήμα.

ΥΛΙΚΑ

20 ντοματίνια μεγάλα ώριμα

για τη σαντιγύ τυριού:

100 ml κρέμα γάλακτος πλήρες

10 κλωνάρια σχοινόπρασο

50 γρ. κεφαλοτύρι

αλάτι χοντρό

πιπέρι φρέσκο

πιπέρι καγιέν

http://bit.ly/1YvT9xc

Δείτε επίσης τα εξής:

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ του Chef Γιώργο Τσελεμεντέ... ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ του Chef Γιώργο Τσελεμεντέ. ΥΛΙΚΑ 4 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ 200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ 100 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΥΡΙ G...
Το γλυκό: «Μυστήριο με STEVIA» Το γλυκό: "Μυστήριο με STEVIA" αποκλειστικά για πρώτη φορά στο greekaffair από το chef Δημήτρη Πλουμιστό. Καλημέρα φιλοι και φίλες, είμαι ο Δημήτρης ...