Ντοματοκεφτέδες – Γιώργου Τσελεμεντέ

Ντοματοκεφτέδες

Ντοματοκεφτέδες του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ntomatokeftedes

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Βάζουμε τις ντομάτες μας σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξουν για δύο ώρες περίπου. Αφού στραγγίξουν τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε και όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Αν χρειαστεί μπορούμε να συμπληρώσουμε αλεύρι αν δούμε ότι είναι πολύ αραιό το μείγμα μας,. Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Όταν είναι έτοιμοι τους τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΡΕΔΑΚΙΑ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

½ ΜΑΤΣΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

½ ΜΑΤΣΟ ΔΥΟΣΜΟ (ΤΑ ΦΥΛΛΑ) ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΡΙΓΑΝΗ ή ΘΥΜΑΡΙ

400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

http://bit.ly/2c9pqIc

Δείτε επίσης τα εξής:

Συριώτικη Μαιντανοσαλάτα του Γιώργου Τσελεμεντέ... Καλημέρα και καλή εβδομάδα σήμερα σας ετοίμασα μια ιδιαίτερη συνταγή και  υγιεινή  μια Συριώτικη Μαιντανοσαλάτα ΥΛΙΚΑ 1 ½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ 1Κ...
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ: Το γλυκό της εβδομάδας του chef Γιώ... Το πορτοκάλι είναι φρούτο με γλυκιά ή γλυκόξινη γεύση και είναι λιγότερο ή περισσότερο αρωματικό ανάλογα με την ποικιλία και την ποιότητα. Το πορτοκά...

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.