Πιπεριές γεμιστές κρύες : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ

Πιπεριές γεμιστές κρύες δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ

ΥΛΙΚΑ

6 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΦΡΕΣΚΕΣ

400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ

80 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ( ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΙ)

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τους αφαιρούμε το κοτσάνι τους και τους σπόρους. Τις ψήνουμε στο γκρίλ ή σε τηγάνι που ψήνει σαν γκρίλ ίσα να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την κοπανιστή και το παστουρμά. Αφού κρυώσουν οι πιπεριές μας τις γεμίζουμε με το μείγμα μας και τις σερβίρουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Καλή σας Όρεξη!

Chef Γιώργος Τσελεμεντές

Πιπεριές-γεμιστές-κρύες

http://bit.ly/1SYW62h

Δείτε επίσης τα εξής:

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ το πιάτο της Ημερας του Chef Γιώρ... Αγαπητοί φίλοι καλημέρα είμαι ο Γιώργος Τσελεμεντές ο chef του greek affair και για σήμερα έχουμε  συνταγη με ένα παραδοσιακό ορεκτικό. ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑ...
Μυδοπίλαφο : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ... Μυδοπίλαφο - Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ Υλικά για Μυδοπίλαφο : 1 κιλό μύδια 1 ποτηράκι ούζο 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμέ...