Ριζοσαλάτα : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ.

Ριζοσαλάτα--Γιώργου-Τσελεμεντέ

Ριζοσαλάτα

Μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή για Ριζοσαλάτα.

Υλικά

500 γραμμάρια βρασμένο ρύζι

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

1 κίτρινη πιπεριά

1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό

λίγα φύλλα απο μαρούλι

ελαιόλαδο

ξύδι

Εκτέλεση 

Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις ψιλοκόβουμε σε μικρούς κύβους. Σε ένα μπόλ βάζουμε το ρύζι, προσθέτουμε τις πιπεριές και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ξύδικαι ανακατεύουμε καλά. Σε μια πιατέλα στρώνουμε τα φύλλα μαρουλιού και απο επάνω σερβίρουμε την ρυζοσαλάτα. Τα φύλλα από το μαρούλι μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με μεγάλα φύλλα απο φρέσκο σπανάκι.

http://bit.ly/1quYibI

Δείτε επίσης τα εξής:

Μυδοπίλαφο : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ... Μυδοπίλαφο - Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ Υλικά για Μυδοπίλαφο : 1 κιλό μύδια 1 ποτηράκι ούζο 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμέ...
Σουτζουκάκια από τον chef Γιώργο Τσελεμεντέ... Το πιάτο της Ημέρας: Σουτζουκάκια από τον chef Γιώργο Τσελεμεντέ συνοδευόμενο με κρασί ΜESSENICOLA. Αγαπημένοι μου φίλοι καλή σας ημέρα είμαι ο Γιώργ...