Ρόκα με γαρίδες και ντοματίνια του Γιώργου Τσελεμεντέ

Ρόκα με γαρίδες

Ρόκα με γαρίδες και ντοματίνια του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΡΙΔΕΣ Νο1 ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ

250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΡΟΚΑ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε ένα τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε τα ντοματίνια και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν, κατόπιν προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλο μισό λεπτό. Έπειτα ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και τις σοτάρουμε μέχρι να ψηθούν, περίπου 4-5 λεπτά.

Προσθέτουμε μετά την ρόκα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Την σερβίρουμε ζεστή.

http://bit.ly/2dD1NLK

Δείτε επίσης τα εξής:

Γλυκό με σταφύλια του Γιώργου Τσελεμεντέ... Γλυκό με σταφύλια του Γιώργου Τσελεμεντέ. Σταφύλι: Τα οφέλη για την υγεία Το σταφύλι, το φρούτο του φθινοπώρου, αποκαλείται 'ευτυχές δημιούργημα της...
Ρύζι, σάλτσα τομάτας με άρωμα μαστίχας χιου: Δια χ... Μοναδικό φυσικό προϊόν με θεραπευτικές ιδιότητες είναι η μαστίχας Χίου. Μαγειρεύουμε σήμερα ρύζι με σάλτσα τομάτας με άρωμα μαστίχας Χίου. ΥΛΙΚΑ: ...