«Σορμπέ ροδάκινο» του Γιώργου Τσελεμεντέ

Σορμπέ ροδάκινο

Το γλυκό της εβδομάδας  «Σορμπέ ροδάκινο» του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με τη ζάχαρη για να βράσουν 5 λεπτά, μέχρι να γίνει ένα σιρόπι ελαφρά δεμένο και αφού το αποσύρουμε απο τη φωτιά το αφήνουμε να κρυώσει. Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα παιρνάμε απο το μπλέντερ, στο τέλος προσθέτουμε και το χυμό λεμόνι. Βάζουμε το μείγμα σε μεταλικό μπόλ το τοποθετούμε στην κατάψυξη και ανα 1 ώρα το ανακατεύουμε μέχρι να παγώσει.

ΥΛΙΚΑ

6 ΜΕΤΡΙΑ ΩΡΙΜΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟΥ ΖΑΧΑΡΗ

ΧΥΜΟ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ

clipart-eyes-blue-eyes-png-kKCxj4-clipart  Το Διαβάσανε… 333

http://bit.ly/1U0zikk

Δείτε επίσης τα εξής:

Μοσχαράκι Κοκκινιστό με Πουρέ Μελιτζάνας συνοδευόμ... Το πιάτο της Ημέρας: Μοσχαράκι Κοκκινιστό με Πουρέ Μελιτζάνας συνοδευόμενο με κρασί MESSENIKOLA από τον Σεφ Δημήτρη Πλουμιστό. Καλημέρα σας φίλοι και...
«Λαυράκι με ζεστή πατατοσαλάτα» και λευκό κρασί «Η... To πιάτο της Ημέρας: "Λαυράκι με ζεστή πατατοσαλάτα" από τον Chef Δημήτρη Πλουμιστό και λευκό κρασί "Η Κυρα της Λίμνης". Σήμερα, θα φτιάξουμε μια  πο...