Συνταγή: Ανδριώτικη φρουτάλια του Γιώργου Τσελεμεντέ

Φρουτάλια

Σήμερα φίλες και φίλοι το τραπέζι μας θα μυρίσει Κυκλαδίτικο αέρα μιας και θα μαγειρέψουμε μια νησιώτικη συνταγή από το νησί της ‘Ανδρου   Φρουτάλια.

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και τηγανίζουμε τις πατάτες, όταν είναι έτοιμες τις αφαιρούμε από το τηγάνι αδειάζουμε το πολύ  λάδι και προσθέτουμε τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες για να τσιγαριστούν. Συγχρόνως σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά προσθέτουμε το αλατοπίπερο το δυόσμο την μυζήθρα και το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Όταν τσιγαριστούν τα λουκάνικα προσθέτουμε τις πατάτες και μετά τα αυγά μας, ψήνουμε και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

4 ΑΥΓΑ

2 ΠΑΤΑΤΕΣ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ

2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ

20 ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

ΜΥΖΗΘΡΑ ΞΕΡΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ

 

Γράφει ο chef Γιώργος Τσελεμεντές 

http://bit.ly/2dgtFQN

Δείτε επίσης τα εξής:

Μπριάμ Συστατικά 1 πατάτα κομμένη σε κύβους 2x2 εκ. 1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους 2x2 εκ. 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 κολοκύθι κομμέ...
Σπιτικό Παγωτό με μπισκότο Οreo :... www.greekaffair.gr Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και σίγουρα με της ζέστες αυτές θα θέλετε να φάτε κάτι δροσιστικό,  υγιεινό, εξίσου νόστιμο, οικο...