Φέτες ψαριού τηγανίτες με σάλτσα μουστάρδας του Γιώργου Τσελεμεντέ

Φέτες ψαριού

Καλημέρα και καλή εβδομάδα  σήμερα θα σας μαγειρέψω  Φέτες ψαριού τηγανίτες με σάλτσα μουστάρδας .

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ετοιμάζουμε την μαρινάδα μας σε ένα μπόλ ανακατεύοντας όλα τα υλικά,βουτάμε μια μια τις φέτες ψαριού και τις βάζουμε πάλι μια μια σε σακουλάκια και τις τοποθετούμε στο ψυγείο για 8 ώρες περίπου. Ετοιμάζουμε την σάλτσα μουστάρδας ανακατεύοντας την κρέμα γάλακτος με το κρασί προσθέτουμε την μουστάρδα το εστραγκόν και την κάπαρη. Παίρνουμε τις φέτες ψαριού τις σκουπίζουμε και τις τηγανίζουμε στο βούτυρο μας. Τοποθετούμε την κάθε φέτα ψαριού σε ένα πιάτο και περιχύνουμε απο επάνω με την σάλτσα μουστάρδας.

ΥΛΙΚΑ

4 ΦΕΤΕΣ ΨΑΡΙ (ΣΟΛΟΜΟ, ΣΦΥΡΙΔΑ,ΜΥΛΟΚΟΠΙ)

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΛΑΤΙ

2 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΖΑΧΑΡΗ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΔΥΝΑΤΗ

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΠΑΡΗ

 

http://bit.ly/29dAdh7

Δείτε επίσης τα εξής:

Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα... Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα είναι ένα παράδειγμα μεσογειακής διατροφής. Πολλές από τις διατροφικές συνήθειες της χώρας προέρχονται από τις επιταγές...
Σουτζουκάκια από τον chef Γιώργο Τσελεμεντέ... Το πιάτο της Ημέρας: Σουτζουκάκια από τον chef Γιώργο Τσελεμεντέ συνοδευόμενο με κρασί ΜESSENICOLA. Αγαπημένοι μου φίλοι καλή σας ημέρα είμαι ο Γιώργ...