Φιλετάκια κοτόπουλο του Γιώργου Τσελεμεντέ

Φιλετάκια κοτόπουλο του Γιώργου Τσελεμεντέ

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου σε λεπτές φέτες και τα χτυπάμε ελαφριά για να πλατύνουν (μην τα χτυπήσετε πολύ για να μη διαλυθούν). Τα αλατοπιπερώνουμε και μετα τα περνάμε πρώτα απο το αλεύρι και μετά απο τα αυγά.  Τέλος τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.

ΥΛΙΚΑ

2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΥΡΙ

2-3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ

ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

ΗΛΙΕΛΑΙΟ

 

 

 

http://bit.ly/291PAJy

Δείτε επίσης τα εξής:

Παραδοσιακή Σπανακοτυρόπιτα συνοδευόμενη με κρασί ... Το Πιάτο της Ημέρας: Παραδοσιακή Σπανακοτυρόπιτα συνοδευόμενη με κρασί "ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΟΙΝΟΣ". Καλημέρα σας φίλοι και φίλες του greekaffair.gr, συνεχίζ...
Το γλυκό της εβδομάδας: «ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜ... Το γλυκό της εβδομάδας: "ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ" από τον Chef Δημήτρη Πλουμιστό. Καλημέρα σας φίλοι και φίλες! Είμαι ο Δημήτρης Πλουμι...