Χοιρινό με Μπύρα του Γιώργου Τσελεμεντέ

χοιρινό-με-μπύρα-γιώργου-τσελεμεντε

Χοιρινό με Μπύρα του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΥΛΙΚΑ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ

4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΕΛΑΦΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ

250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΑΥΡΗ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΛΑ ΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΗ

1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια μεγάλη και πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά τα αφήνουμε να γίνουν ένα μείγμα και μετά προσθέτουμε το χοιρινό και το σκόρδο. Τα τσιγαρίζουμε για 3΄4 λεπτά να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και μετά προσθέτουμε την μπύρα. Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας και μετά προσθέτουμε την κάπαρη και αφήνουμε να βράσει για άλλα 5 – 8 λεπτά. Αφαιρούμε από την κατσαρόλα το χοιρινό και σερβίρουμε με την σάλτσα του.

http://bit.ly/1OlxLCX

Δείτε επίσης τα εξής:

Κοτόπουλο με Κρεμμύδια του Γιώργου Τσελεμεντέ... Κοτόπουλο με Κρεμμύδια του Γιώργου Τσελεμεντέ. ΥΛΙΚΑ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟΥ 250 ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ...
«Σορμπέ ροδάκινο» του Γιώργου Τσελεμεντέ... Το γλυκό της εβδομάδας  "Σορμπέ ροδάκινο" του Γιώργου Τσελεμεντέ. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με τη ζάχαρη για να βράσου...