Χοιρινό Ριγανάτο του Γιώργου Τσελεμεντέ

Χοιρινό Ριγανάτο

Καλήμερα φίλες μου καλές σήμερα σας έχω μαγειρεύσει  ένα εκλεκτό πιάτο χοιρινό ριγανάτο.

χοιρινο ριγανατο

ΥΛΙΚΑ

1200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

80 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τα κομμάτια του χοιρινού και αφού πάρουν χρώμα τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα, στο τηγάνι συμπληρώνουμε το κρασί, λίγο νερό (περίπου 1-2 ποτήρια νερό) το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη το αφήνουμε  να πάρει μια βράση,κατόπιν το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρέας μας και αφού την σκεπάσουμε με το καπάκι την αφήνουμε να βράσει για 45 λεπτά περίπου,

http://bit.ly/1Vlacky

Δείτε επίσης τα εξής:

Σαρδέλες με κρασί και μουστάρδα συνοδευόμενες με κ... Το πιάτο της Ημέρας: Σαρδέλες με κρασί και μουστάρδα συνοδευόμενες με κρασί ΜΕΛΙΣΜΑ από τον Σεφ Δημήτρη Πλουμιστό. Καλημέρα σας φίλες και φίλοι,είμ...
Νησιώτικο Γιουβέτσι με Θαλασσινά και σφυρίδα του ... Σήμερα σας εχω ετοιμάσει μια πολύ γευστική και θρεπτική συνταγή "Νησιώτικο γιουβέτσι με θαλασσινά και σφυρίδα". Η συνταγή είναι  ελληνική νησιώτικη ...