Χοχλιοί στιφάδο: Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ

χόχλιοι στιφάδο
χόχλιοι στιφάδο

Χοχλιοί Στιφάδο

Οι χοχλιοί στιφάδο είναι μια νοστιμιά για λίγους.

Υλικά συνταγής μαγειρικής: 

1/2 κιλό σαλιγκάρια
4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουτάκι κονκασέ
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
2 φύλλα δάφνης
ελαιόλαδο, ξύδι
1/2 ποτηράκι νερού, νερό
αλάτι, πιπέρι
μπούκοβο

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες, όπως και το σκόρδο.
Σε κατσαρόλα, βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε τα κρεμμύδια ελαφρά.
Μόλις γίνουν διάφανα, προσθέτουμε τα σαλιγκάρια και τα γυρνάμε 2-3 φορές.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ξύδι, το σκόρδο, τη ντομάτα, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι και το πιπέρι.
Το αφήνουμε να βράσει καλά τόσο, ώστε να δέσει η σάλτσα του, 45 λεπτά περίπου.
Μπορούμε να το συνοδεύσουμε και με ρύζι μπασμάτι.

http://bit.ly/1XnvxYK

Δείτε επίσης τα εξής:

Κολοκυθάκια γεμιστά www.greekaffair.gr Χρόνος Εκτέλεσης: 1 ώρα 10' Μερίδα/ες: 4 Βαθμός Δυσκολίας: 1 Συστατικά 6 μέτρια κολοκυθάκια 250 γραμμάρια μανιτάρ...
Λαχανικά με Μανιτάρια: Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεν... Λαχανικά με Μανιτάρια στο αλουμινόχαρτο Μια νόστιμη, γρήγορη και απλή συνταγή με Μανιτάρια. ΥΛΙΚΑ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ 1 ΤΟΜΑΤΑ 1 ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...