Χταπόδι Ξιδάτο του Γιώργου Τσελεμεντέ

Χταπόδι

Χταπόδι Ξιδάτο του Γιώργου Τσελεμεντέ

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Παίρνουμε το χταπόδι το πλένουμε και το καθαρίζουμε. Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό  ώστε να είναι καλυμμένο. Από την ώρα που θα πάρει βράσει μετράμε 40 λεπτά και μετά πρέπει να είναι έτοιμο. Το στραγγίζουμε το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε ροδέλες. Το βάζουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε μπόλικο ελαιόλαδο ξύδι αλάτι πιπέρι και ρίγανη. Είναι έτοιμο να το σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

1 ΧΤΑΠΟΔΙ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΞΥΔΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

 

www.greekaffair.gr

http://bit.ly/2c3CWwZ

Δείτε επίσης τα εξής:

Νηστίσιμο Κέικ : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ... Νηστίσιμο Κέικ ΥΛΙΚΑ 3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ...
To πιάτο της Ημέρας: ΡΙΖΟΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ... To πιάτο της Ημέρας: ΡΙΖΟΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ συνοδευόμενο με ρόζε κρασί "Moi, Je M'en Fous!" από τον Chef Δημήτρη Πλουμιστό. Aγαπημένοι μου φίλοι καλημέρα!...