Φτιαξτε το πιο δρoσερό γλυκό ψυγείου με πορτοκαλάδα

Υλικά

  • 1 πακέτο άνθος αραβοσίτου Γιώτης (μεγάλο)
  • 3 ποτήρια γάλα
  • 3 ποτήρια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό
  • 2 ποτήρια ζάχαρη
  • 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ

Εκτέλεση

Σε ένα τάπερ ή πιρέξ, βάζετε μία στρώση πτι μπερ, αφού τα έχετε βουτήξει λίγο στο γάλα. Σε κατσαρολάκι βάζετε τη μισή ποσότητα της κρέμας γιώτης και 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια γάλα και το βράζετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας, μέχρι να πήξει.

Ρίχνετε το μείγμα πάνω στα πτι-μπερ και βάζετε άλλη μία στρώση μπισκότα. Σε κατσαρολάκι βάζετε την υπόλοιπη κρέμα γιώτης και 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό. Το βράζετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει και το ρίχνετε πάνω από τα μπισκότα. Αφού κρυώσει το γλυκό το τοποθετείτε στο ψυγείο.

 

Πηγή: mama365

http://bit.ly/1qvfqOA

Δείτε επίσης τα εξής:

Συνταγή «ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ»: ΓΙΩΡ... "ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ". ΥΛΙΚΑ: 4 ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ...
Μύδια σε Σάλτσα Κρόκου Κοζάνης : Δια χειρός Γιώργο... Μύδια σε Σάλτσα Κρόκου Κοζάνης Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Με μία συρμάτινη βούρτσα καθαρίζουμε καλά τα μύδια από βρομιές στο εξωτερικό και α...