ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΡΥΖΙ : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ

ΥΛΙΚΑ:

 

600 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ  ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

¼  ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

ΑΛΑΤΙ

½ ΜΑΤΣΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΡΥΖΙ (ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ)

500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ (ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ)

 

TSELEMENTES - DiaXeiros (SALONIA)-3web

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

 

Βράζουμε το ρύζι και το κρατάμε στην άκρη σε ζεστό μέρος.

Καθαρίζουμε τις γαρίδες εντελώς και σε ένα τηγάνι τις βάζουμε μαζί με το σκόρδο το αλάτι την καυτερή πιπεριά και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, γυρνώντας τις γαρίδες ώστε να μην πάρουν χρώμα μόνο από την μια πλευρά.

Όταν είναι έτοιμες τις σερβίρουμε σε ένα πιάτο τις πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και τις γαρνίρουμε με το μπρόκολο και το ρύζι.

http://bit.ly/1qvdLc1

Δείτε επίσης τα εξής:

Το γλυκό της εβδομάδας: Τσουρέκι με στέβια και γέμ... Το γλυκό της εβδομάδας: Τσουρέκι με στέβια και γέμιση σοκολάτας. Καλημερας σας, είμαι ο Δημήτρης Πλουμιστός ο chef του greekaffair.gr και σας παρουσι...
Γαλακτομπούρεκο: Φτιάξτε το μόνοι σας και μαγέψτε ... ΥΛΙΚΑ Κομμάτια 20 Χρόνος προετοιμασίας 15 Χρόνος ψησίματος 50 4 φλ. γάλα 1 φλ. ζάχαρη Φλούδα από 1 μέτριο ακέρωτο λεμόνι 2 βανίλιες 2 πρέζ...