Κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα και πέννες : Από τον Σεφ Δημήτρη Πλουμιστό

Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο φιλέτο
Λιαστή ντομάτα
Κρασί λευκό
Ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
Κρέμα γάλακτος
Πέννες
Αλάτι Πιπέρι
Τυρί Τριμμένο

Εκτέλεση
Πλένουμε το κοτόπουλο και το πλένουμε πολύ καλά εν συνέχεια το κόβουμε σε μικρές μπουκιές…
Στη συνέχεια παίρνουμε την λιαστή ντομάτα την βάζουμε στο μπλέντερ μαζι με την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε καλά να δέσει.
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό όταν βράσουν τις σουρώνουμε τις κρυώνουμε ελαφρώς και τις κρατάμε στην άκρη.
Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο αφήνουμε λίγο να κάψει και σοτάρουμε το κοτόπουλο καλά να ροδίσει ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε ελαφριά ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και σβήνουμε με κρασί.
Προσθέτουμε το χτυπημένο μείγμα κρέμας γάλακτος λιαστής ντομάτας και ανακατεύουμε αφήνουμε λίγο να βράσει και ρίχνουμε τις πέννες ανακατεύουμε για 2 λεπτά και αποσύρουμε από την φωτιά.
Σεεβιρουμε και ρίχνουμε το τυρί προαιρετικά.

Από τον  Σεφ Δημήτρη Πλουμιστός 

Μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος Chef club

http://bit.ly/1S0PumS

Δείτε επίσης τα εξής:

Γαλατόπιτα από τον Γιώργο Τσελεμεντέ... Γαλατόπιτα από τον Γιώργο Τσελεμεντέ ΥΛΙΚΑ 8 ΦΛΥΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΑΛΑ ½ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ...
Το πιάτο της Ημέρας: Κυνήγι Αγριογούρουνο στη γάστ... Το πιάτο της Ημέρας: Κυνήγι Αγριογούρουνο στη γάστρα. Φίλες και φίλοι μου, καλή εβδομάδα σιγά σιγά αρχίζουμε να μπαίνουμε σε εορταστικούς ρυθμούς. ...