Μαγειρέψετε: Πέννες με γαρίδες,πιπεριές, σάλτσα ντομάτας και γιαούρτι

Υλικά
250 γρ. πέννες
200γρ γαρίδες καθαρισμένες μικρό μέγεθος (μπορεί να είναι κατεψυγμένες)
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια και 1 μικρό κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
½ κόκκινη και ½ πράσινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια λεπτά
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες, αφού τις έχουμε στραγγίξει καλά από τα υγρά τους και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγο ακόμα. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και σιγοβράζουμε έως ότου εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας καλά. Στο τέλος ρίχνουμε και τις πέννες και ανακατεύουμε και πάλι.

 

Πηγή:www.daily-news.gr

http://bit.ly/25OXpuL

Δείτε επίσης τα εξής:

Γιώργος Τσελεμεντές: Ντομάτες και πατάτες με φρέσκ... Ντομάτες και πατάτες με φρέσκο βασιλικό ΥΛΙΚΑ 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ 750 ΓΡ...
Χαλβάς Σιμιγδαλένιος : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεν... Χαλβάς Σιμιγδαλένιος : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ ΥΛΙΚΑ 1  ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΔΡΟ 3 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ 4 ΦΛΙΤΖΑΝΙ...