ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ: Tο πιάτο της Ημέρας του Chef Γιώργο Τσελεμεντέ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ

Αγαπητοί φίλοι καλή σας ημέρα, είμαι ο Γιώργος Τσελεμεντές ο chef, του greek affair και για σήμερα σας έχω ένα ορεκτικό λίγο διαφορετικό.

ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ

 

milfei-patzariou-

ΥΛΙΚΑ

4 ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

240 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ (1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ)

ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα καλά τα παντζάρια τα στεγνώνουμε και τα αλοίφουμε με ελαιόλαδο, τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς. Τα ανοίγουμε, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε χονδρές ροδέλλες. Αναμειγνύουμε την φέτα με το γιαούρτι το σκόρδο και το πιπέρι. Παίρνουμε 1 φέτα παντζάρι την τοποθετούμε πάνω σε ένα πιάτο και βάζουμε απο επάνω 1 κουταλιά της σούπας απο την φάρσα μας και απο επάνω άλλη μια φέτα παντζαριού και ξανά 1 κουταλιά της σουπας φάρσα και τέλος άλλη μια φέτα παντζάρι. Ενναλακτικά μπορούμε να αγοράσουμε έτοιμα βρασμένα παντζάρια και να τα χρησιμοποιήσουμε αμέσως.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ

 

http://bit.ly/1V05bhY

Δείτε επίσης τα εξής:

Γιώργος Τσελεμεντές: Ριζότο με Καλαμάρια... Ριζότο με Καλαμάρια του chef Γιώργου Τσελεμεντέ. ΥΛΙΚΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 450 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΛΟΥΡΙΔΕΣ 4 ΚΟΥ...
Ρατατούιγ Τουρλού του Γιώργου Τσελεμεντέ... Ρατατούιγ Τουρλού του Γιώργου Τσελεμεντέ. Ρατατούιγ Τουρλού Τρόπος Παρασκευής Πλένουμε καλά τα λαχνικά και τα σκουπίζουμε. Αφαιρούμε την μιση φλο...