ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ του Chef Γιώργο Τσελεμεντέ

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ του Chef Γιώργο Τσελεμεντέ.

ΥΛΙΚΑ

4 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

100 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΥΡΙ GOUDA ΤΡΙΜΜΕΝΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε σε ροδέλες, σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ηλιέλαιο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και να πάρει λίγο χρώμα, κατόπιν προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφού γίνουν ρίχνουμε μέσα και την κρέμα γάλακτος. Πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε τα σπόρια και τις γεμίζουμε με την φάρσα μας. Ρίχνουμε το τυρί από επάνω και ψήνουμε σε μεσαία σχάρα στους 180 βαθμούς για περίπου 20 – 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να ψηθούν οι πιπεριές μας.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ

 

http://bit.ly/1qvgjqp

Δείτε επίσης τα εξής:

Σοφρίτο παραδοσιακό από την Κέρκυρα... Το πιάτο της Ημέρας: Σοφρίτο παραδοσιακό από την Κέρκυρα συνοδευόμενο με λευκό κρασί "Δυο Φεγγάρια" από το Σεφ Δημήτρη Πλουμιστό. Και φυσικά για το ι...
ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ: Δια χειρός Γιώ... ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΥΛΙΚΑ 4 ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ 250 ΓΡΑ...