Συνταγή «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ» ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡΑΜΜ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ

1-2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

2 ΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ (μόνο τα φύλλα τους)

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΙΣΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα μανιτάρια. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει, αλλά όχι πολύ, και ρίχνουμε πρώτα το κρεμμύδι, μετά το σκόρδο και κατόπιν τα μανιτάρια, τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα και τα σβήνουμε με κρασί. Στο τέλος, προσθέτουμε το δενδρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε. 

 

http://bit.ly/1qvfCNK

Δείτε επίσης τα εξής:

Πατάτα με φέτα και σπανάκι του Γιώργου Τσελεμεντέ... Παρασκευή σήμερα φτάσαμε στο τέλος της εβδομάδας  για αυτό και εγώ σας φύλαξα ένα ακόμα μπελαλίδικο πιάτο "Πατάτα με φέτα και σπανάκι" ΥΛΙΚΑ ...
«Φασολάδα πικάντικη με λουκάνικα Τρικάλων» με κρασ... Το πιάτο της ημέρας:"Φασολάδα πικάντικη με λουκάνικα Τρικάλων" συνοδευόμενη με κρασί "ΜΕΛΙΣΜΑ" από τον Σεφ Δημήτρη Πλουμιστό. Καλημέρα σας φίλοι και ...