Τρούφες Διπλής Σοκολάτας ΜΕ STEVIA

Τρούφες Διπλής Σοκολάτας με στέβια. Μια διαφορετική συνταγή που θα σας συναρπάσει και θα μαγέψει τους ουρανίσκους σας. Και το πιο σημαντικό χωρίς πολλές θερμίδες! Πάμε να δούμε την υλικά και την διαδικασία.

ΥΛΙΚΑ

2κσ γάλα 2%
2κ γλ στέβια σκόνη
2 κγλ βανίλια
2 συσκευασίες Τυρί κρέμα light
8 κσ κακάο
380 γρ κουβερτούρα
1/2 κ γλ στέβια σκόνη
Κακάο ή Καρύδα ή ξηρούς καρπούς

Εκτέλεση
Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε την στέβια μέσα στο γάλα να διαλυθεί καλά.
Στο μίξερ χτυπήστε την κρέμα τυριού καλά και προσθέστε την
διαλυμένη στο γάλα στέβια την βανίλια και το κακάο και χτυπήστε για άλλα 5 λεπτά.
Χωρίστε το μείγμα σε 2 μπολ και βάλτε τα στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Βγάλτε το ένα μπολ πρώτα και πλαστέ μικρά μπαλάκια και τα περνάτε από κακάο και τα τοποθετείτε σε ένα ταψάκι με αντικολλητικο χαρτί.
Επαναλάβετε το ίδιο και με το άλλο μπολ.
Βάζετε στην κατάψυξη για άλλα 20 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα βάλτε λίγο νερό σε χαμηλή θερμοκρασία τοποθετείστε ένα μικρότερο σκεύος από πάνω να μην ακουμπάει στο νερό και τελειώστε την κουβερτούρα προσθέτοντας και το μισό κγλ στέβια.Αφήστε να κρυώσει λίγο.
Βγάζουμε τα τρουφάκια από την κατάψυξη και παίρνουμε ένα σκουπ(ειδικό κουτάλι σερβιρίσματος παγωτού) και βουτάμε μέσα τα τρουφάκια να καλυφθούν ομοιόμορφα και τα κυλάμε σε υλικό της αρεσκείας μας.
Κακάο-Καρύδα-Ξηρούς Καρπούς
Μπορείτε να τις καταναλώσετε έτσι η να τις βάλετε σε σακούλα τροφίμων για ένα μήνα στην κατάψυξη.
Απλά ξεπαγώστε 5-10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.

Δημήτρης Πλουμιστός

Μελος της Λεσχης Αρχιμαγειρων Ελλαδος Chef’s Club of Greece

http://bit.ly/25OWZEy

Δείτε επίσης τα εξής:

Λαγός στο Φούρνο του Γιώργου Τσελεμεντέ... Λαγός στο Φούρνο του Γιώργου Τσελεμεντέ   ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Τεμαχίζουμε το λαγό και τον βάζουμε στην μαρινάδα  για 12 ώρες περίπου με...
Συριώτικη Μαιντανοσαλάτα του Γιώργου Τσελεμεντέ... Καλημέρα και καλή εβδομάδα σήμερα σας ετοίμασα μια ιδιαίτερη συνταγή και  υγιεινή  μια Συριώτικη Μαιντανοσαλάτα ΥΛΙΚΑ 1 ½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ 1Κ...