Τσιζ κέικ λεμονί – Από το Σεφ Δημήτρη Πλουμιστό

Υλικά για 8 Άτομα

250gr Μπισκότα με γέμιση Λεμονιού
120 gr βούτυρο
250 Τυρί Κρέμα
400 gr Γιαούρτι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα μεγάλο
3 Φύλλα ζελατίνης
3 Λεμόνια το χυμός τους
Ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ θρυμματιζουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Έχουμε λιώσει το βούτυρο όχι να κάψει και το ρίχνουμε στα μπισκότα και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί όλο το βούτυρο.
Παίρνουμε ένα στρόγγυλο ταψάκι στρώνουμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα και το στρώνουμε με ένα κουτάλι και το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό να μουσκέψουν.
Στο μίξερ χτυπάμε το τυρί το γιαούρτι και το ζαχαρούχο γάλα να ενωθούν.
Βάζουμε το χυμό σε ένα μπρίκι να βράσει στειφουμε τις ζελατίνες και τις ρίχνουμε στο χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε να διαλυθούν.
Ρίχνουμε το χυμό στο μείγμα που έχουμε στο μίξερ και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε την κρέμα στο ταψάκι και την βάζουμε παλι στο ψυγείο για 3 ώρες.
Οταν ειναι ετοιμη βαζουμε λιγο ξυσμα λεμονιου σε καθε κομματι και σερβιρουμε

http://bit.ly/1SF9IA6

Δείτε επίσης τα εξής:

Κουρκουμπίνια Λάρισας του Γιώργου Τσελεμεντέ... Καλήμερα φίλες και φίλοι σήμερα σας εχω ετοιμάσει για γλυκό της εβδομάδας ένα  θεσσαλικό γλύκισμα  Κουρκουμπίνια Λάρισας όσοι το δοκιμάσετε  σίγουρα θ...
Κολοκυθάκια γεμιστά με ψάρι και χορταρικά... Το πιάτο της Ημέρας: Κολοκυθάκια γεμιστά με ψάρι και χορταρικά συνοδευόμενο με κρασί Πολίχνης Λευκό από το Σεφ Δημήτρη Πλουμιστό. Καλημέρα σας φίλοι ...