Χαρίζουμε Χαμόγελα! Συλλέγοντας πλαστικά καπάκια

πλαστικά καπάκια

Χαρίζουμε Χαμόγελα! Συλλέγοντας πλαστικά καπάκια.

Χαρίζουμε Χαμόγελα! Συλλέγοντας πλαστικά καπάκια

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης ξεκινά επίσημα τη συνεργασία της με τον σύλλογο ατόμων με αναπηρία «ΑΡΩΓΗ» συλλέγουμε πλαστικά καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για ΑΜΕΑ.

Η συλλογική συνεργασία και η μαζική προσφορά αγάπης, μέσα από μια διαρκώς διευρυνόμενη αντίληψη και αλυσίδα αλληλεγγύης στις μέρες που διανύουμε σώζει ανθρώπους και ζωές!

Χαρίζουμε Χαμόγελα! Συλλέγοντας πλαστικά καπάκια  είναι το μήνυμα που στέλνει η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας καθιερώνοντας τη συγκέντρωση – συλλογή απο πλαστικά καπάκια όλο το χρόνο!

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζι οικογένειες που έχουν ανάγκη!

Στήριξε κι εσύ την πρωτοβουλία μας!

*Συγκεντρώνονται καπάκια όλων των ειδών: μπουκάλια νερού, αναψυκτικών, χυμών, γάλατα, λαδιού, απορρυπαντικών, αφρόλουτρων, μαρκαδόρων, στυλό κ.τ.λ.)

*Σημεία συγκέντρωσης – συλλογής: Σε όλες τις εκδηλώσεις της λέσχης σε ειδικά διαμορφωμένα δοχεία και καθημερινά στις εγκαταστάσεις της λέσχης)

http://bit.ly/29KPN73

Δείτε επίσης τα εξής:

Θεσσαλονίκη: Έτοιμοι 3 σταθμοί του μετρό... Θεσσαλονίκη:Έτοιμοι 3 σταθμοί του μετρό. Οι σταθμοί «Σιντριβάνι», «Πανεπιστήμιο» και «Ευκλείδης» έχουν ολοκληρωθεί, ενώ οι υπόλοιποι σταθμοί βρ...
Είσαι άνεργος; Δικαιούσαι δωρεάν μετακίνηση με τα ... Η διαδικασία για την δωρεάν μετακίνηση αν είσαι άνεργος από τον ΟΑΕΔ με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ποια δικαιολογητικά πρέπει να έχετε μαζί σας...